Nyfødt + Baby

64 images Created 19 Aug 2017

Det settes av ca 2-3 timer til denne fotograferingen, og den bør helst foregå når barnet er 5-10 dager gammelt, jo tidligere – jo bedre!

Baby-fotografering gjelder fra barnet er 1 mnd til før det kan krype, omtrent rundt 6-8 mnd gammelt.

Jeg har en del rekvisitta i studio til denne typen fotografering, og bildene blir i all hovedsak levert i svart/hvitt, da dette gir tidløse bilder, uavhengig av interiørtrender.

Da jeg vanligvis har 2-3 ukers ventetid på fotografering for tiden, anbefaler jeg at dere tar kontakt i god tid før termin, og ”reserverer” tiden rundt termin, for å sikre dere tid i studio så snart barnet er født. Jeg garanterer fotografering innen barnet er 10 dager gammelt, under forutsetning av at dere tar kontakt umiddelbart etter fødsel, ved slik reservasjon.
For søskenbilder samtidig med nyfødtfotografering, kommer ett tillegg på kr 500,-.

Om eldre søsken er under 3 år anbefaler jeg og vente med søskenbilder til den minste er i stand til å sitte for egen hånd, rundt 6-8 mnd gammel. I løpet av denne tiden har da barna knyttet bånd, og dette gir uten unntak bedre bilder!

BARNETS FØRSTE ÅR

For deg som har tatt nyfødtbilder hos meg - bestill babyfotografering før barnet begynner å krype, og få 1-årsfotograferingen med på kjøpet!


De VIKTIGE MILEPÆLENE i det første året er fint å få med seg.
View: 100 | All

Loading ()...